Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

doneer eenmalig

Met jouw bijdrage kunnen we ons verder blijven ontwikkelen en kunnen we de kwaliteit van het leven van de patiënten verbeteren. We zorgen voor een community waar families steun van elkaar kunnen vinden en medisch advies kunnen krijgen.

doneer nu

steun ons

Wij proberen een positieve bijdrage te leveren aan het leven van mensen die lijden aan vasculaire malformaties (bloedvat afwijkingen), zoals CMTC, en het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek naar deze malformaties. Dit kunnen we niet alleen. Help je mee? Doe dan een donatie.
CMTC is een zeldzame huid/bloedvat aandoening, waardoor de kwaliteit van het leven van de patiënten niet optimaal is. Wij willen alle informatie rond vasculaire malformaties beschikbaar maken voor iedereen. Dit kunnen we niet zonder duurzame steun van onze donateurs.
Met jouw steun doen we onderzoek naar de bloedvatafwijkingen en zorgen we dat iedereen die met deze aandoeningen te maken krijgt ons kan vinden. Wij delen vervolgens onze informatie en bieden een community waar patiënten en hun families elkaar kunnen ontmoeten.

bekijk deze video

breng een lach
op het gezicht

Samen kunnen we het verschil maken en laten zien dat vriendelijkheid en mededogen de kracht hebben om levens te veranderen. Bedankt voor uw vrijgevigheid en het delen van onze visie om een lach op het gezicht van anderen te brengen.