Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Oostenrijk – Silke Rotter

 In Patient advocates NL

Silke Rotter (Oostenrijk)

Patiënt belangenbehartiger

Silke Rotter – Moeder van Niklas

Mijn naam is Silke Rotter en ik ben 39 jaar (2019). Ik heb mijn opleiding gevolgd in Wenen en werk sinds 2000 voor de Weense Overheid. In 2002 ben ik getrouwd met Alexander (1979). Hij werkt als vrachtwagenchauffeur voor een wereldwijd farmaceutisch bedrijf.

Wij hebben drie kinderen geboren in 2003, 2005 en 2016. Onze kleine zoon Niklas is geboren met DCMO (Diffuse Capillary Malformation with Overgrowth).

Wij zijn zeer dankbaar voor de wereldwijde CMTC-OVM Community.

rotter 2022 family

Onze zoon Niklas

Toen Niklas in februari 2016 werd geboren, had hij grote rood/paarse vlekken op zijn rechtervoet, been, billen en onderrug. De dermatoloog vertelde ons de volgende dag dat hij dacht dat hij zoiets in een boek had gezien en dat hij dacht dat het CMTC zou kunnen zijn. Maar hij gaf ook meteen toe dat hij geen idee had en nog nooit zoiets had gezien.

Wil je meer weten of heb je vragen?


     Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens


    Steun CMTC-OVM en ouders zoals Silke

    Met onze community willen we de kwaliteit van leven verbeteren van mensen die vasculaire malformaties hebben. CMTC is een zeldzame aandoening en daarom vinden wij het belangrijk dat iedereen die CMTC, of andere bloedvatafwijkingen, heeft in contact kan komen met elkaar. Dit kunnen we niet zonder duurzame steun van onze donateurs.

    Recent Posts
    Catherine TestelinDorota Blacharska