Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Registratie wereldwijde ledenconferentie op locatie en online

 In Laatste nieuws

Registratie wereldwijde ledenconferentie op locatie en online

Wij organiseren een ‘hybride’ leden conferentie
isvw-foto

Op 30 oktober 2021 organiseren wij weer onze wereldwijde ‘echte’ ledenconferentie in Nederland! Dit wordt een ‘hybride’ conferentie want wij bieden onze leden uit de gehele wereld aan onze conferentie ‘online’ te volgen.

De conferentie start met een welkom op 29 oktober en duurt de hele dag op 30 oktober. Wij bieden onze gasten ook een diner aan.

De twee dagen voor onze conferentie geven wij een ‘Patient Advocate’ training waarbij wij onze PA’s uit onder andere Australië, Canada, Duitsland, Engeland, Griekenland, Japan, Kenia, Oostenrijk en de USA overvliegen op onze kosten en deze gratis training aanbieden (inclusief hotel en diverse andere activiteiten).
Meer informatie over Patient Advocacy

Meer informatie en registratie ledenconferentie

Recent Posts