Mogelijke impact medische ingreep bij kinderen

 In Laatste nieuws

Mogelijke impact medische ingreep bij kinderen

De impact van een medische ingreep bij jonge kinderen kan veel groter zijn dan men dacht
babyhandje

“De operaties vinden plaats voordat hij twee is, dus hij zal zich daar eigenlijk niks van kunnen herinneren.”

Dat was ruim 12 jaar geleden nog de gangbare gedachte in het ziekenhuis. Het werd ook ècht zo aan ons gebracht. Die operaties waren vervelend en vol risico natuurlijk, maar hij zou er weinig herinneringen van hebben, dus ‘no worries’ op dat gebied.

Meer informatie

Steun CMTC-OVM en onze leden

Met onze community willen we de kwaliteit van leven verbeteren van mensen die vasculaire malformaties hebben. CMTC is een zeldzame aandoening en daarom vinden wij het belangrijk dat iedereen die CMTC, of andere bloedvatafwijkingen, heeft in contact kan komen met elkaar. Dit kunnen we niet zonder duurzame steun van onze donateurs of input van onze betrokken leden.

Recent Posts

Volg ons op

Nieuwsbrief