Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Webinar 26 maart 2022 – Ervaringen van en met ouders

 In Webinar

Webinar 26 maart 2022 – Ervaringen van en met ouders

Dr. Margaret Lee
Webinar 26 maart 2022 – Ervaringen van en met ouders

Dr. Margaret Lee bespreekt in dit webinar het leven als ouder van een kind met een vasculaire malformatie (maar ook andere aandoeningen) is niet altijd even makkelijk.

Je probeert zoveel mogelijk voor je kind te doen en wellicht ook allemaal zo perfect mogelijk. Maar kan je alles perfect doen en moet dat? Doe je het allemaal alleen of zoek je hulp? Hoe ga je om met de diagnose en met de reacties van de buitenwereld op de aandoening? Hoe ga je om met negatieve gedachtes? Margaret Lee praat erover in haar webinar met deelnemers. Ze is kinderhuidarts (USA, Boston University School of Medicine), ervaringsdeskundige (ze heeft DCMO) en life coach.

Ontspanningsoefeningen, mindfulness, praten met andere ervaringsdeskundige ouders en bijvoorbeeld het volgen van een webinar zoals deze, kunnen enorm helpen om alles in perspectief te plaatsen en niet te blijven hangen in negatieve gedachtes.

Video (alleen voor leden)

Wilt u de video bekijken? Word lid en krijg toegang tot alle info op onze website.

Deze content is alleen beschikbaar voor leden.
This content is only available for members.

Recommended Posts
Prof. Dr. Chantal van der Horst