Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Word donateur

Donaties stellen ons in staat nog meer te doen
CMTC is een zeldzame huid/bloedvat aandoening, waardoor de kwaliteit van het leven van de patiënten niet optimaal is. Wij willen alle informatie rond vasculaire malformaties (bloedvat ziekten) beschikbaar maken voor iedereen. Dit kunnen we niet zonder duurzame steun van onze donateurs.
Met jouw steun doen we onderzoek naar de bloedvatafwijkingen en zorgen we dat iedereen die met deze aandoeningen te maken krijgt ons kan vinden. Wij delen vervolgens onze informatie en bieden een community waar patiënten en hun families elkaar kunnen ontmoeten.
Liever op een andere manier bijdragen?

doneer nu

Stap 1 van 3

E-mailadres(Vereist)
Wachtwoord(Vereist)
Geslacht

Wat maakt mijn donatie mogelijk?

 • Het Ondersteunen Van Onze Patiënten En Hun Families
  Ons belangrijkste speerpunt is het ondersteunen van patiënten en hun families. Daarom bieden we psychologische steun en bieden we ook persoonlijk medisch advies aan.
 • Het Organiseren Van Verschillende Activiteiten
  We organiseren verschillende activiteiten voor onze leden. Op de jaarlijkse internationale familiedag kunnen families elkaar ontmoeten. Ook organiseren we internationale conferenties om informatie te delen en families met elkaar in contact te brengen.
 • Het Stimuleren Van Wetenschappelijk Onderzoek Naar Vasculaire Malformaties
  We zorgen dat er medisch/genetisch onderzoek wordt gedaan naar vasculaire malformaties in verschillende landen over de hele wereld. Hierdoor komen we steeds meer te weten en hopen we patiënten van nog beter medisch advies te kunnen voorzien.
 • Het Beschikbaar Stellen Van Informatie Over Vasculaire Malformaties
  We zijn continu bezig om informatie rond de malformaties goed te verspreiden. We ontwikkelen informatiemateriaal voor patiënten, hun families, medisch specialisten en huisartsen in verschillende talen. Ook blijven we investeren in onze vindbaarheid.
Tip: Je steunt ons al met een donatie vanaf €25,- per jaar.

bekijk deze video

breng een lach
op het gezicht

Samen kunnen we het verschil maken en laten zien dat vriendelijkheid en mededogen de kracht hebben om levens te veranderen. Bedankt voor uw vrijgevigheid en het delen van onze visie om een lach op het gezicht van anderen te brengen.