Donateur registratie

Donaties stellen ons in staat nog meer te doen

CMTCCMTC is een zeer zeldzame bloedvatziekte waarvan de complicaties uiteenlopen van kosmetisch (blauwe plekken) tot en met dodelijk.

Eén van de problemen is dat zeer vaak kan pas worden ingegrepen als complicaties zich voordoen. Complicaties kunnen zich op vele terreinen voordoen zoals asymmetrische benen en hersenafwijkingen waarbij een echte behandeling nogal eens niet mogelijk is. Behandeling van de aandoening op voorhand is niet mogelijk omdat het bijzonder lastig is te voorspellen welke complicaties zich in de loop van de tijd zullen voordoen.

Ik kan niet ver lopen of fietsen. Regelmatig heb ik pijn en CMTC beperkt mij in mijn leven. Mijn zelfbeeld en zelfvertrouwen zijn niet echt positief.

Op school werd ik gepest omdat ik met bijvoorbeeld gymnastiek niet kon meekomen. Ik kon niet meedoen met de Avondvierdaagse met mijn klas.

Zij heeft thuis ook echt wel haar momenten dat ze er van baalt (beperkt kunnen sporten etc.) en waarom zij het heeft. Haar ‘bewegingsrange’ is erg klein. Niet langer kunnen lopen dan 15 minuten. Dat werd een ding op school, honden uitlaten etc.

Wij zijn een transparante organisatie (wij delen bijvoorbeeld onze financiële gegevens via onze website en onze jaarverslagen) en hebben diverse certificeringen zoals van de Nederlandse Belastingdienst, Centraal Bureau Fondsenwerving en de Amerikaanse organisatie voor zeldzame ziekten NORD.

Onze financiën worden gecontroleerd door een interne Kascommissie, Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, Centraal Bureau Fondsenwerving en een externe accountant.

Van iedere euro die wij ontvangen besteden wij rond 93% aan onze kernactiviteiten zoals vermeld in onze jaarverslagen.

Wij onderscheiden structurele en eenmalige donateurs.

Structurele donateurs stellen ons in staat duurzame ondersteuning te kunnen geven aan vooral onze patiënten en hun families. De bijdrage die wij dan vragen is minimaal € 25 per jaar.

Na het invullen van onderstaand formulier worden de volgende stappen doorlopen:

  1. Je ontvangt een e-mail met een elektronische factuur welke je direct kunt betalen op verschillende manieren.
  2. Zodra deze factuur is betaald, ontvang je een bevestiging dat je hebt betaald.
ManVrouw

Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens


Eenmalige donateurs kunnen direct een financiële bijdrage doen

Wij proberen een positieve bijdrage te leveren aan het leven van mensen die lijden aan vasculaire malformaties (bloedvat afwijkingen), zoals CMTC, en het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek naar deze malformaties. Dit kunnen we niet alleen. Help je mee? Doe dan een donatie. Dit kan online via ons donatieplatform, waarbij je zelf aangeeft of dit eenmalig of maandelijks is en voor welk bedrag. Wij verwerken jouw gegevens volgens de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG).

Wil jij jouw donatie opzeggen of aanpassen? Dat kan eenvoudig door contact met ons op te nemen

ANBIMet ingang van 1 januari 2008 is onze organisatie erkend door de Nederlandse Belastingdienst als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’. De consequentie hiervan is dat donaties en giften binnen de Nederlandse Belastingwetgeving fiscaal aftrekbaar zijn volgens de hiervoor geldende regels.

 

CBFTevens hebben wij de Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) certificering.

Volg ons op

Nieuwsbrief