Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Aanmoedigingsprogramma

Win-win voor zowel de Patient Advocate als onze organisatie
Euro

Wij nemen de rol van Patient Advocate zeer serieus en hebben daarom een aanmoedingsprogramma ontwikkeld.
Dit houdt in dat wanneer een Patient Advocate (PA) nieuwe leden/donateurs aanbrengt de PA hiervan kan profiteren en wel via een onkostenvergoeding.

  1. Wanneer zich 5 leden/donateurs per kalenderjaar aanmelden uit het land van de PA door toedoen van de PA: één gratis overnachting tijdens onze Conferentie in Nederland. Status Brons.
  2. Wanneer zich 6-10 leden/donateurs per kalenderjaar aanmelden uit het land van de PA door toedoen van de PA: drie gratis overnachtingen tijdens onze Conferentie in Nederland en een onkostenvergoeding van maximaal euro 10,00 per aangemeld lid. Status Zilver.
  3. Wanneer zich 11-20 leden/donateurs per kalenderjaar aanmelden uit het land van de PA door toedoen van de PA: drie gratis overnachtingen tijdens onze Conferentie in Nederland en een onkostenvergoeding van maximaal euro 12,50 per aangemeld lid. Status Goud.
  4. Wanneer zich 21 of meer leden/donateurs per kalenderjaar aanmelden uit het land van de PA door toedoen van de PA: drie gratis overnachtingen tijdens onze Conferentie in Nederland en onkostenvergoeding van maximaal euro 15,00 per aangemeld lid. Status Platinum.

Opmerkingen:

  1. In deze context is de bijdrage van een lid minimaal euro 35 en van een donateur minimaal euro 25.
  2. Een kalenderjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december.
  3. De datum van aanmelding van een lid/donateur is de datum waarop de contributie/donatie is ontvangen op één van onze rekeningen.