Anja Fluijt – Secretaris

 In Bestuur

Anja Fluijt

Secretaris
foto-anja

Mijn naam is Anja Fluijt en ik ben de moeder van Niels die in 2004 werd geboren met veel vlekken over het hele lichaam.

Door een oplettende kinderarts kregen we binnen 3 maanden al een verwijzing naar het Sofia Kinderziekenhuis in Rotterdam alwaar dr. Oranje de diagnose CMTC gaf. Zo lang zijn we ook lid van de vereniging en proberen we de bijeenkomsten bij te wonen. Niels groeit op als een gezonde puber maar is zich wel bewust van zijn ‘vlekjes’.

Inmiddels is de diagnose veranderd in ‘capillaire malformaties’ maar dat past nog prima binnen deze vereniging. Het zou mooi zijn als patiënten en zeker ook medici meer kennis over deze aandoeningen kunnen verwerven. Als moeder wil ik me daar voor inzetten.

In het dagelijks leven werk ik als verpleegkundige in een algemeen ziekenhuis en ben getrouwd met Co. Samen hebben we nog twee kinderen: Elise en Lukas.

Recent Posts

Volg ons op

Nieuwsbrief