Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen
Think global

Onze sponsors

Onderstaande sponsors helpen ons op verschillende wijzen. Sponsor worden als bedrijf? Neem contact op!
wordpress website laten maken

Allround web

Wij zijn dankbaar voor onze samenwerking met Allround Web. Vanaf begin 2023 zijn wij de samenwerking met Allround Web aangegaan, en dit heeft onze website zowel qua traffic, als visueel design een flinke boost gegeven! Zij declareren niet alle bestede uren.

Design Delicious

Design Delicious is een grafisch ontwerp bureau dat al vele jaren onze folders, banners, jaarverslag, etc. ontwerpt tegen gereduceerde tarieven.

Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport

Ministerie Volksgezondheid, Welzijn en Sport is onze belangrijkste sponsor sinds 1998. Dit ministerie financiert onze activiteiten op de gebieden van lotgenotencontact, informatievoorziening, belangenbehartiging en ‘backoffice’.
IBM

IBM

IBM, hier heeft de voorzitter Lex van der Heijden, vele jaren gewerkt, sponsort ons financieel en oud-collega’s helpen met vertaalwerk.

ZIVVER

Privacy en security vinden wij cruciaal binnen onze organisatie. Dit geldt ook voor het versturen van e-mail. Het bedrijf ZIVVER heeft ons een gratis licentie gegeven om beveiligde en versleutelde email te versturen inclusief bestanden tot 1 Tb.
ZonMW

ZonMw

ZonMw is een Nederlandse non-profit financieringsorganisatie van innovatie en onderzoek in de gezondheidszorg. ZonMw financiert op projectbasis. Zij financieren onze eerste twee Patient Advocate projecten.

Sponsor worden?

Wil je ook sponsor worden, onze patiënten en hun families concreet ondersteunen, laten zien dat jouw bedrijf sociaal betrokken is? Neem dan contact met ons op.

Opmerking

Wij hanteren ethische richtlijnen wanneer het gaat om sponsors. Ten eerste willen wij niet in zee gaan met sponsors die zich bezighouden met wapenhandel, kinderarbeid, etc. Ten tweede willen wij geen sponsering door politieke partijen, etc. Ten derde willen wij onze onafhankelijkheid behouden en zullen geen inmenging accepteren in ons beleid door een sponsor.