Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Lid registratie

Lidmaatschap biedt diverse voordelen

Word lid van de CMTC-OVM community

Met onze community willen we de kwaliteit van leven verbeteren van mensen die vasculaire malformaties hebben. CMTC is een zeldzame aandoening en daarom vinden wij het belangrijk dat iedereen die CMTC, of andere bloedvatafwijkingen, heeft in contact kan komen met elkaar.

We blijven continu onderzoek doen naar de vasculaire malformaties aandoeningen. Alle resultaten van de onderzoeken delen we graag met je. Zo blijf je altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rond de malformaties.

De voordelen van een lidmaatschap

  • Kom in contact met anderen patiënten en hun families om verhalen met elkaar te delen.
  • Je krijgt toegang tot de gehele website, met o.a. videomateriaal en presentaties over CMTC en andere bloedvatziekten.
  • Je krijgt toegang tot onze wereldwijde CMTC-OVM conferenties zoals in Nederland.
  • Je krijgt toegang tot alle online conferenties.
  • Je krijgt toegang tot onze wereldwijde online Community waar je veilig contact kunt leggen met andere patiënten en hun families.
  • Tijdens de conferentie is het mogelijk om gratis persoonlijk medisch advies te krijgen van professionals.
  • We organiseren jaarlijks een bijzondere familiedag (in bijv. de Efteling) waar alle leden welkom zijn en elkaar kunnen ontmoeten!

Wat kost een lidmaatschap?

Een lidmaatschap kost slechts €35,- per kalenderjaar.

Tip: In Nederland is het lidmaatschap van een patiëntenorganisatie vaak te declareren bij de ziektekostenverzekering. Informeer hierover bij je eigen verzekeraar.

Hoe kan ik mij als lid registreren?

1

Vul het registratieformulier in.

Wij vragen je om jouw persoonsgegevens in te vullen. We gebruiken deze gegevens om jou te kunnen informeren over nieuwe ontwikkelingen rond CMTC-OVM en je uit te nodigen voor onze activiteiten.

2

Ontvangst bevestigingsmail met factuur

Zodra je het registratieformulier hebt ingevuld, ontvang je van ons een bevestigingsmail. Na het voldoen van de bijgevoegde factuur krijg je toegang tot onze website.

3

Betaling van de factuur

Zodra de betaling is voldaan ben je officieel lid van de CMTC-OVM organisatie en heb je toegang tot onze website. We kijken er naar uit om je te zien op onze familiedag en de conferenties.

Schrijf je nu in