Persoonlijke begeleiding

Wij begeleiden patiënten en families zoveel mogelijk persoonlijk
Personal support

Sinds ongeveer het jaar 2000 verzorgen wij persoonlijk medisch advies (voorheen medische diagnose genoemd).
Wij hebben voor zeer veel mensen vanuit de gehele wereld persoonlijk medisch advies verzorgd via onze medisch adviseurs. Dit doen wij zowel tijdens onze conferenties, op afspraak als op afstand. In het verleden hebben wij onze medisch adviseurs ook persoonlijk medisch advies laten verzorgen, naast in Nederland, ook in Canada en de USA.

Eén van de dingen die wij hebben geleerd is dat het ontvangen van een persoonlijk medisch advies grote gevolgen kan hebben voor de betrokkenen (patiënt en ook de familie)! Een dergelijk advies kan enorm hard binnenkomen omdat bijvoorbeeld de prognose niet goed is. Uit eigen ervaring hebben wij gezien dat ouders van een patiënt met tranen in hun ogen uit het gesprek kwamen.

Dit betekent dat opvang en begeleiding aanwezig dient te zijn nadat de patiënt, en indien van toepassing ook de familie, een persoonlijk medisch advies heeft ontvangen.

Wij staan voor kwaliteit en willen dan ook dat dergelijke gesprekken met grote zorgvuldigheid worden voorbereid, uitgevoerd en dat de betrokkenen gebruik kunnen maken van nazorg/begeleiding!

Wij leggen contact tussen de patiënt/familie en onze medisch adviseurs en stappen vervolgens hier tussenuit vanwege privacy redenen.

Tijdens onze conferentie in Nederland plannen wij de gesprekken zo dat de patiënt/familie zo min mogelijk hoeven te wachten. Gedurende onze conferentie organiseren wij vele activiteiten en parallel hieraan worden deze gesprekken gevoerd.

Onze medisch adviseurs bereiden deze gesprekken ook voor zodat zij goed beslagen ten ijs komen en daardoor effectief en efficiënt kunnen werken. Daarom worden de (medische) gegevens van te voren al naar de artsen gestuurd. De planning is zo opgezet dat zoveel mogelijk mensen aan bod kunnen komen met behoud van kwaliteit.

Volg ons op

Nieuwsbrief