Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Laurens & Naomi Rorive (Nederland) – Social media & vertalingen

 In Vrijwilligers

Laurens & Naomi Rorive (Nederland)

Social media & vertalingen
foto-laurens-en-naomi-rorive-400×400

Vrijwel meteen na de geboorte van onze zoon Otis in 2019 zijn wij geconfronteerd met een medische zoektocht. De artsen van het Sophia Kinderziekenhuis geven ons vertrouwen in het diagnosetraject waar CMTC één deel van uitmaakt. De informatie op de website van CMTC-OVM heeft ons erg geholpen. Wij vinden het heel waardevol dat wij op het CMTC-OVM ledencongres met andere ouders hebben kunnen spreken en ervaringen hebben kunnen delen. Wij hopen dat met onze hulp aan de CMTC-OVM organisatie andere ouders zoals wij net zo goed kan blijven helpen.

Recent Posts