Laurens Rorive – Communicatie

 In Bestuur

Laurens Rorive – Communicatie

Communicatie incl. social media
foto-laurens

Mijn naam is Laurens Rorive en ik ben vader van Otis.

Otis werd in 2019 geboren met over zijn gehele lichaam vlekken en daar begon ook onze medische zoektocht. Gelukkig kwamen wij 4 dagen na zijn geboorte terecht bij het Sofia Kinderziekenhuis op het WEVAR-spreekuur. Vanwege zijn jonge leeftijd zitten wij nog midden in de zoektocht van een diagnose. De kinderartsen van het WEVAR-spreekuur verwezen ons door naar deze vereniging. De informatie op de website van CMTC-OVM heeft ons erg geholpen en vinden wij veel steun bij andere leden.

In mijn rol als bestuurslid hoop ik dat CMTC-OVM meer ouders kan bereiken op een manier zoals ons dat ook geholpen heeft.

In het dagelijkse leven werk ik als Inkoopcoördinator bij o.a. de GGD.
Ik ben getrouwd met Naomi en hebben we naast Otis nog twee zonen, Mason en Phaelan.

Recent Posts

Volg ons op

Nieuwsbrief

Hogeschool Zuyd