Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Word donateur

Donaties stellen ons in staat nog meer te doen

Steun ons en word donateur

CMTC is een zeldzame huid/bloedvat aandoening, waardoor de kwaliteit van het leven van de patiënten niet optimaal is. Wij willen alle informatie rond vasculaire malformaties (bloedvat ziekten) beschikbaar maken voor iedereen. Dit kunnen we niet zonder duurzame steun van onze donateurs.

Met jouw steun doen we onderzoek naar de bloedvatafwijkingen en zorgen we dat iedereen die met deze aandoeningen te maken krijgt ons kan vinden. Wij delen vervolgens onze informatie en bieden een community waar patiënten en hun families elkaar kunnen ontmoeten.

Je steunt ons al met een donatie vanaf €25,- per jaar

Waarom moet ik donateur worden?

Er zijn nog zoveel vragen rond vasculaire malformaties, maar het feit blijft dat de aandoening het leven van patiënten en hun families drastisch kan veranderen. De complicaties kunnen uiteen lopen van kosmetisch tot en met dodelijk.
Een medische behandeling is vaak pas mogelijk, nadat de complicaties zich voordoen. Dan is het eigenlijk al te laat. Families komen vaak van de een op de andere dag in aanraking met malformaties. Wij zijn er voor hen en ondersteunen waar nodig.

Met jouw bijdrage kunnen we ons verder blijven ontwikkelen en kunnen we de kwaliteit van het leven van de patiënten verbeteren. We zorgen voor een community waar families steun van elkaar kunnen vinden en medisch advies kunnen krijgen.

Hoe word ik donateur?

Wil je een duurzame donateur worden, dan vragen we je een structurele jaarlijkse bijdrage te doen. We vragen een minimale bijdrage van €25,- per jaar. Wil je liever een éénmalige bijdrage doen? Dat kan. Lees hier meer over op onze donatiepagina.

Wil je donateur worden dan vragen we je om een formulier in te vullen met je gegevens*. Zodra we het formulier hebben ontvangen zetten we de factuur klaar. De factuur krijg je per mail. Zodra de factuur is betaald krijg je een bevestiging van ons.

*We gaan uiteraard zorgvuldig om met je gegevens volgens de Europese privacy wetgeving (AVG). Deze gegevens worden alleen gebruikt voor administratieve doeleinden.

Wat maakt mijn donatie mogelijk?

 • Het ondersteunen van onze patiënten en hun families
  Ons belangrijkste speerpunt is het ondersteunen van patiënten en hun families. Daarom bieden we psychologische steun en bieden we ook persoonlijk medisch advies aan.
 • Het organiseren van verschillende activiteiten
  We organiseren verschillende activiteiten voor onze leden. Op de jaarlijkse internationale familiedag kunnen families elkaar ontmoeten. Ook organiseren we internationale conferenties om informatie te delen en families met elkaar in contact te brengen.
 • Het stimuleren van wetenschappelijk onderzoek naar vasculaire malformaties
  We zorgen dat er medisch/genetisch onderzoek wordt gedaan naar vasculaire malformaties in verschillende landen over de hele wereld. Hierdoor komen we steeds meer te weten en hopen we patiënten van nog beter medisch advies te kunnen voorzien.
 • Het beschikbaar stellen van informatie over vasculaire malformaties
  We zijn continu bezig om informatie rond de malformaties goed te verspreiden. We ontwikkelen informatiemateriaal voor patiënten, hun families, medisch specialisten en huisartsen in verschillende talen. Ook blijven we investeren in onze vindbaarheid.

Vul onderstaand formulier in om te doneren aan onze CMTC-OVM organisatie

Stap 1 van 3

E-mailadres(Vereist)
Wachtwoord(Vereist)
Geslacht

Jouw gegevens zijn veilig

Wij verwerken jouw gegevens volgens de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG).

Wil jij jouw donatie opzeggen of aanpassen? Dat kan eenvoudig door contact met ons op te nemen

ANBIMet ingang van 1 januari 2008 is onze organisatie erkend door de Nederlandse Belastingdienst als ‘Algemeen Nut Beogende Instelling’. De consequentie hiervan is dat donaties en giften binnen de Nederlandse Belastingwetgeving fiscaal aftrekbaar zijn volgens de hiervoor geldende regels.

 

CBFTevens hebben wij de Centraal Bureau Fondsenwerving (CBF) certificering.