Lente ontmoetingsdagen

Nieuw in 2023
papagaai-klein

Wij hebben tijdens onze wereldwijde ledenconferentie in 2022 een aparte workshop georganiseerd met als doel in kaart te brengen wat de wensen en behoeften zijn van onze bezoekers ten aanzien van onze organisatie. Dit wil het bestuur graag weten, om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van welke activiteiten het beste aansluiten bij de behoeften van de achterban. Dit om echt het verschil te kunnen maken, en jou zo goed mogelijk te ondersteunen.

Een van de behoeften is meer contactmomenten. Dit gaan wij niet alleen meenemen in de opzet van onze ledenconferenties maar ook tijdens onze Familiedagen en wij gaan nog een nieuw evenement organiseren: de Lente Ontmoeting. In 2023 is dit de eerste keer dat wij dit organiseren.

Een van de keuzes voor de Familiedag was Avifauna. Wij hebben dit park geselecteerd voor onze Lente Ontmoeting 2023.

Op zondag 21 mei organiseren wij hier onze eerste Nederlandstalige Lente Ontmoetingsdag. Wij starten om 9:00 met de ontvangst in de Valkenzaal met koffie, thee, frisdrank en gebak. Om 10:00 uur is het verzamelen bij het Cubaterras om een rondleiding te krijgen (in het Nederlands) van ongeveer 1 uur.
De lunch staat voor ons klaar om 12:30 uur in de Valkenzaal. De lunch eindigt om 14:00 uur zodat je daarna weer het park in kunt gaan. Avifauna sluit om 18:00 uur.

De registratie is gesloten.

Volg ons op

Nieuwsbrief