Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

België – Catherine Testelin

 In Patient advocates NL

Catherine Testelin (België)

Patiënt belangenbehartiger
Catherine Testelin

Ik ben Catherine Testelin (1985), afkomstig uit Menen, woonachtig te Wevelgem en sinds 2006 werkzaam als stagebegeleidster en docent Frans in het Centrum voor Volwassenenonderwijs Creo in Kortrijk. Ik heb een opleiding als Zakelijk Tolk-Vertaler en behaalde na deze studies ook mijn lerarenopleiding.

Ik ben gehuwd met Wim Vanhaverbeke en samen hebben we twee zoontjes Miel (2014) en Mathis (2016). Miel werd geboren met een capillaire vasculaire malformatie zichtbaar in de hals, borststreek, arm en hand. Aangezien wij reeds heel veel steun kregen vanuit de Nederlandse CMTC-OVM organisatie (die we niet vonden in België), willen we graag ons steentje bij dragen om jullie organisatie naamsbekendheid te geven in België.

Wil je meer weten of heb je vragen?


     Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens


    Recent Posts
    Lorena Tuero