Je kunt tekst op je scherm selecteren om ze hardop te laten voorlezen

Noorwegen – Tonje Renate Rogstad Husa

 In Patient advocates NL

Tonje Renate Rogstad Husa (Noorwegen)

Patiënt belangenbehartiger
picture-tonje-klein-20221012

Mijn naam is Tonje Renate Rogstad Husa (1978).
Ik woon in Noorwegen, ben getrouwd en heb twee prachtige kinderen.
Ik ben opgeleid in financiën en recht. De behoefte aan kennis zal nooit eindigen en ik heb me sinds 2001 continu ingezet voor bewustwording van zeldzame ziekten en CMTC. Het is tijdrovend en moeilijk om te navigeren tussen artsen, ziekenhuizen, scholen en nationale gezondheidszorgstelsels. Mijn ervaringsniveau groeit elk jaar en ik hoop anderen te kunnen inspireren en helpen in hun zoektocht naar ondersteuning en kennis.
Neem gerust contact met mij op!

Wil je meer weten of heb je vragen?


     Ik ga akkoord met de verwerking van mijn persoonlijke gegevens


    Recent Posts