Onderstaand het overzicht van de advocates per land. Mocht u als lid van de wereldwijde Nederlandse CMTC-OVM organisatie in een land wonen waar nog geen advocate is en u zou meer willen weten over deze rol, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In Canada en de USA zijn onafhankelijke CMTC-OVM organisaties dus in die landen verwijzen wij naar die organisaties.

 

Land  Foto   Biografie  Email adres
Argentinië    Mijn naam is Lorena Tuero en ik woon in Buenos Aires (Argentinië). Ik ben grafisch ontwerper en ik werk voor mijn eigen bedrijf Orygami. Ik heb 2 kinderen, Juana (9) en Pedro (7). Juana had eerst de diagnose CMTC en later M-CM. Mijn doel is de kennis over CMTC te verbeteren en het maken en onderhouden van contacten met mensen met CMTC zowel in Argentinië als Latijns Amerika. Voel je vrij om contact met mij op te nemen!  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
België     Catherine Testelin, 34 jaar, afkomstig uit Menen, woonachtig te Wevelgem en sinds 2006 werkzaam als stagebegeleidster en docent Frans in het Centrum voor Volwassenenonderwijs Creo in Kortrijk, Ik ben van opleiding Zakelijk Vertaler-Tolk en behaalde na deze studies ook mijn lerarenopleiding.
Ik ben gehuwd met Wim Vanhaverbeke en samen hebben we 2 zoontjes Miel (5 jaar) en Mathis (3 jaar). Miel werd geboren met een capillaire vasculaire malformatie zichtbaar in de hals, borststreek, arm en hand. Aangezien wij reeds heel veel steun kregen vanuit jullie organisatie (die we niet vonden in België), wensen we graag ons steentje bij te dragen om jullie organisatie naambekendheid te geven in België.
 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Brazilië Danny Langer    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Denemarken   Christian Aarhus    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Duitsland   Julia & Dirk Exner    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Engeland   Nikki Bailey    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Griekenland   Anestis Giannoudovardis    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
India Dr. Ramaiah Muthyala    
Japan  Ami Hataya    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Oostenrijk   Mijn naam is Silke Rotter en ik ben 39 jaar oud. Ik ben in school geweest in Wenen en werk sinds 2000 voor de Weense Overheid. In 2002 ben ik getrouwd met Alexander. Hij is nu 40 jaar oud en werkt als vrachtwagenchauffeur voor een wereldwijd farmaceutisch bedrijf. Wij hebben 3 kinderen die zijn geboren in 2003, 2005 en 2016. Onze kleine zoon Niklas is geboren met DCMO (Diffuse Capillary Malformation with Overgrowth). Wij zijn zeer dankbaar voor de wereldwijde CMTC-Community.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Polen   Mijn naam is Dorota Blacharska en ik woon in Szczecin in Polen. Ik ben verpleegkundige en werk in de afdeling neurochirurgie. Ik heb 3 kinderen Krzysztof (24), Dominika (20) en Ania (7)en een echtgenoot Mariusz (54). Zij hebben allemaal HAEi en Ania heeft CMTC. Mijn doel is de kennis over CMTC te verbeteren en contacten te leggen en onderhouden met mensen met CMTC. Ik wil heel graag contact met Poolse mensen dus voel je vrij met mij contact op te nemen!  
Zweden  Mattias Lindemann    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.